Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

Utilaj de produs gheata carbonica IP 120

Livrare 7-10 zile
325.111,78 RON
Cod comandă: 1.574-111.0

Utilizatorii aparatului Ice Blasters pot sa acopere acum singuri necesitatea lor de gheata carbonica. Cu agregatele pentru granulare de la Kärcher produceti pe viitor la fata locului paletele de gheata carbonica. Independenta fata de un furnizor extern nu este un plus doar pentru flexibilitatea mai mare de care veti dispune in procesul zilnic de curatare, ci si pentru timpii morti mai scurti din timpul productiei care genereaza o rentabilitate mai mare. Agregatele granulate de la Kärcher nu isi gasesc doar intrebuintare profesionala la utilizatorii aparatului Ice Blaster in turnatorii, tipografii, vopsitorii si multe alte domenii industriale, ci pot fi utilizate peste tot acolo und produsele sunt sensibile la caldura si trebuie racite cu gheata carbonica.

Cod comandă: 1.574-111.0

Agregatele granulate de la Kärcher au un cadru din otel superior foarte robust. Campul de control este aranjat intr-o privire de amsamblu buna si manuibila printr-un singur buton. Agregatele granulate ofera un control electronic cuprinzator al starii sistemului. Astfel sunt urmarite de exemplu nivelul uleiului, temperatura uleiului, suprasolicitarea motorului etc, iar eventualele desfunctionalitati sunt indicate prin becuri de control. Pe deasupra printr-un manometru sunt indicate presiunea hidraulica si cea a CO?. Instalare: Pentru actionarea agregatelor granulate de la Kärcher este necesar un rezervor pentru CO?. Acesta poate fi inchiriat de la furnizorii de CO?. Avantaje: Prin posibilitatea alegerii momentului de producere a agragatelor granulate, curatarea efectuala prin acestea se lasa mai usor integrata in ciclul de lucru zilnic. Puterea de curatare a agregatelor granulate este cu atat mai mare cu cat sunt ele mai proaspete in momentul utilizarii lor. Astfel poate fi scurtat si timpul necesar curatarii in cazul utilizarii agregatelor granulate proaspete fata de cele mai vechi, in mod ideal cu jumatate. Gheata carbonica din productie proprie economiseste pe langa planificarea logistica costisitoare si costuri pentru achizitionare si depozitare. Agregatele granulate de la Kärcher gasesc nu doar utilizare profesionala la utilizatorii aparatului IB 15/80 in turnatorii, tipografii, vopsitorii de materiale sintetice sau in multe alte domenii industriale, ci isi gasesc utiliza
rea si peste tot acolo unde trebuie racite cu gheata carbonica produse cu o sensibilitate mare la caldura. Mod de lucru: in timpul procesului de productie, dioxid de carbon lichid se revarsa in cilindrul de apasare al agregatului pentru granulare si este consolidat in gheata uscata din cauza pierderii presiunii. Aceasta gheata este apoi intarita de un cilindru hidraulic si este presata de o placa de extrudare. Tijele cilindrice astfel generate de gheata sunt apoi sparte in palete. Accesorii optionale: Pentru functionarea automata, va oferim seturi auxiliare inteligente. Cu echipamentul optional cu senzor de sarcina puteti programa agregatul pentru granulare sa genereze un anumit randament al productiei. Porneste productia de gheata automat si se opreste de indata ce greutatea setata (volumul de gheata) este atinsa. Acest set auxiliar se potriveste ideal pentru functionarea automata a unei masini de curatat cu gheata. Pur si simplu asezati masina de curatat cu gheata pe cantar si lasati-o sa fie umpluta de agregatul pentru granulare. in plus, Kärcher ofera un modul cu cronometru. Cu acest modul, puteti programa agregatul pentru granulare la o durata de functionare definita. Dupa scurgerea acestei durate, agregatul pentru granulare se va inchide automat.

Dotare

  • Placa de extrudare: 3mm
Detalii tehnice
Tip Produs Uz Profesional
Capacitate(kg/h) 120
Tensiune (V) 400
Frecventa (Hz) 50
Numarul fazelor de curent (Ph/V/Hz) 3
Racord iesire (kW) 4
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1320x700x1430
Greutate fara accesorii(kg) 360
EAN 4039784235762
Scrieți propriul review
Review:Utilaj de produs gheata carbonica IP 120
  • Produse reduse