Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

T 12/1

Livrare 7-10 zile
1.526,41 RON
Cod comandă: 1.355-100.0

Un aspirator uscat, silentios, agil si stabil, cu intrerupator pentru picior si margine circulara de protectie. Mobilitate ridicata prin cele doua roti mari de cauciuc si cele doua role duble. Carligul detasabil pentru cablul electric si infasuratorul pentru cablu de pe capul turbinei faciliteaza preluarea si depozitarea cablului electric. Pozitie de parcare pentru duza de podea si priza pentru peria electrica de aspirare completeaza aparatul.

Cod comandă: 1.355-100.0

Noul aparat T 12/1 este un aspirator foarte eficient si silentios, ce poate fi utilizat mai ales la serviciile de curatare a cladirilor, in hoteluri si restaurante, in birouri, magazine, spitale, dar si in gospodarii. In cazul aparatului T 12/1, puterea motorului, ghidarea aerului si sistemul hextuplu de filtre (inclusiv filtru HEPA ca accesoriu special) au fost concepute astfel incat puterea de aspiratie sa nu scada cand punga filtrului este plina. Un avantaj pentru care merita platit: intervalele de lucru sunt mai lungi cand filtrul nu trebuie schimbat atat de des. Aspiratorul se manevreaza usor prin intermediul intrerupatorului pentru picior. Datorita celor doua roti din cauciuc si celor doua role de directie este foarte lin si silentios. Centrul sau de greutate jos il face foarte stabil. Infasuratorul integrat pentru cablu de pe capul turbinei are grija ca acesta sa fie mereu ordonat. In afara de aceasta, cablul electric poate fi depozitat si pe carligul detasabil. Cotul in forma delta este foarte ergonomic si de aceea confortul este pastrat si pe intervale lungi de lucru. Furtunul de aspiratie al aparatului are un mecanism de insertie usor si eficient. Impingeti furtunul in stutul aparatului, un inel elastic il blocheaza si gata. Acest sistem ofera in acelasi timp si siguranta ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand trageti aparatul dupa dumneavoastra. Ca accesoriu special este disponibila, printre altele, o perie electrica de aspiratie, ce transforma aparatul T 12
/1 intr-un aspirator cu perie pentru covor. In cazul unor nevoi speciale privind igiena se poate instala suplimentar la punga-membrana un filtru HEPA care retine si cele mai fine particule.

Accesorii standard

  • Material recipient, Plastic
  • Sistem clema pentru prelungirea furtunului
  • Punga filtru, Pasla
  • teava de aspirare, metal 2 x 0,5m
  • Protection class, II
  • teava de aspirare telescopica, -
  • Duza podea comutabila, 285 mm
Detalii tehnice
Tip Produs Uz Profesional
Vacuum (mbar/kPa) 244/24,4
Frecventa (Hz) 50-60
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 410x315x340
Tensiune (V) 220-240
Lungime cablu (m) 12
Continut recipient(l) 12
Capacitate maxima de consum(W) 1300
Diametru nominal standard 32
Nivel presiune acustica(dB(A)) 65
EAN 4039784723320
Scrieți propriul review
Review:T 12/1
  • Produse reduse