Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

Modalitati de livrare

Livrarea produselor comandate de la Nowe se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

 Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin Nowe se face exclusiv prin curier..

 In magazinul online Nowe livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

-livrare prin curier

-ridicare de la adresa Intrarea Doctor Iacob Felix, nr.12, sector 1, Bucuresti

 Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 

Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie distanta de la magazinul Nowe de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de si valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu flota Nowe, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator Nowe va comunica clientului un nou termen de livrare.In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

 

 Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi 0729.768.278 sau prin email pe adresa office@nowe.ro .

  • Produse reduse
Nu exista produse conform selectiei dumneavoastra.