Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

Curatitor cu presiune HD 7/18 C Plus

Livrare 7-10 zile
5.440,22 lei
Cod comandă: 1.151-902.0

Curatitor cu apa rece sub presiune pentru uz comercial zilnic. Datorita dimensiunilor compacte, constructiei robuste si usurintei in manipulare, aceasta unitate este un atuu al clasei compacte.

Cod vechi de comanda: 1.151-614.0

Cod comandă: 1.151-902.0

Acest curatitor cu apa rece sub presiune cu motor trifazic si durata lunga de viata este modelul ideal din clasa de baza pentru clientii comerciali finali. Aparatul HD 7/18 CX Plus cu design vertical captiveaza prin mobilitate, compactitate si prin manerul de impins reglabil ca inaltime cu profil din aluminiu. Avantajul acestui maner este ca poate fi reglat cu usurinta fara alte scule la inaltimea utilizatorului. Atunci cand este desfacut, spatiul generos al unitatii garanteaza ca accesoriile sunt mereu la indemana si sunt depozitate in siguranta. In pozitie stransa, aceasta unitate practica poate fi depozitata cu usurinta in orice vehicul combi sau de service. Printre caracteristicile de dotare KÄRCHER se numara carcasa din material sintetic rezistenta la lovituri care protejeaza pompa de inalta presiune si motorul impotriva daunelor si murdariei. Alte caracteristici extrem de bune sunt un retractor de cablu electric (cu blocare stecar) si un compartiment pentru duza dispus practic pe partea din spate a unitatii. Aparatul de curatat este echipat cu o duza cu trei cai care permite reglarea jetului de apa rapid si simplu. Puteti alege dintre un jet liniar de inalta presiune, un jet tip evantai de inalta presiune (25°) si un jet evantai de joasa presiune. Jetul evantai de joasa presiune (40°) este folosit pentru eliberarea detergentului. Supapa de dozare detergent permite amestecarea continua a detergentului cu jetul de inalta presiune. Rezervorul de ulei cu volum mare, care es
te foarte important pentru a asigura lubrifierea permanenta adecvata a unitatii, poate fi verificat foarte usor din exterior printr-o fereastra de inspectie a nivelului uleiului. Pompa axiala cu trei pistoane cu chiulasa a pistoanelor din otel inoxidabil garanteaza o durata de viata indelungata si susceptibilitate redusa la defectiuni. Caracteristica speciala a acestei pompe nou dezvoltata este ca atat gura de admisie apa cat si gura de evacuare cu inalta presiune sunt fabricate din alama, fiind extrem de rezistente la fisuri si coroziune.

Cod vechi de comanda: 1.151-614.0

Accesorii standard

  • Sistem anti-rasucire (AVS)
  • Presiune de decuplare
  • Duza rotativa
  • Pompa axiala cu 3 pistoane, Cu pistoane din otel inoxidabil
  • Duza tripla(0°/25°/40°), manual
  • Pistol de pulverizat, Pistol Easy Press
  • Pistol de pulverizat manual cu SoftGrip
  • Regulator Servo Control
  • Lance, rotativa
Detalii tehnice
Tip Produs Uz Profesional
Tipul de curent Ph/V/Hz 3/400/50
Debit transportat (l/h) 240-700
Presiune de lucru (bar/MPa) 20-175/2-17,5
Presiunea maxima (bar/MPa) 215/21,5
Temperatura maxima de alimentare (°C) 60
Racord iesire (kW) 4,7
Greutate (kg) 24
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 360x375x925
EAN 4054278164779
Scrieți propriul review
Review:Curatitor cu presiune HD 7/18 C Plus
  • Produse reduse
Nu exista produse conform selectiei dumneavoastra.