Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

Aspirator industrial IV 100/40

Livrare 7-10 zile
41.163,37 lei
Cod comandă: 1.573-600.0

Aparatul IV 100/40 este un aspirator industrial foarte robust. Este un aspirator partial mobil si multilateral utilizabil in multe grupe tinta. Este actionat de catre un compresor lateral cu durata de viata extrem de lunga. Datorita constructiei motorului acest aparat este folosit de obicei in mod continuu. Aspiratorul este actionat cu 400 V, 50 Hz.

Cod comandă: 1.573-600.0

Descriere


La aparatul IV 100/40 este vorba de un aspirator industrial foarte robust. El este un aspirator partial mobil si multilateral utilizabil in multe grupe tinta. Aspiratorul poate fi miscat de catre o persoana pe o suprafata plana. El imbina astfel o performanta mare de aspirare cu posibilitatea schimbarii rapide a zonei de utilizare.
Datorita modului sau de constructie si a numarului mare de accesorii industriale disponibile, aparatul poate fi utilizat la numeroase activitati de curatare. Toate accesorile pentru aspiratoare industriale Kärcher disponibile sunt conductoare electrice si admise pentru toate aparatele B1. Compresorul pentru canalele laterale este responsabil pentru o performanta mare de aspirare si o durata lunga de viata. Din cauza constructiei motorului, acest apara este utilizat de fel in activitati continue. Conditionat de modul de constructie de de marimea aparatului, elpoate fi utilizat mobil, ceea ce inseamna in mai multe zone de utilizare.
Un recipient de mizerie detasabil cu role de ghidaj permite un transport usor a masei maturate. Prefiltrul ciclon integrat elimina cea mai mare parte a prafurilor deja la patrunderea acestora in aspirator, prelungind astfel considerabil durata de viata a filtrului. Un filtru cu suprafata mare de filtru si o putere mare de eliminare (verificat M) este responsabil pentru intervale lungi de lucru fara intrerupere. Suportul pentru accesorii in partea din fata a aparatului permite o depozitare foarte confortabila a completei game de accesorii de aspirare. In sertarul pentru accesorii integrat pot fi depozitate confortabil accesorii mici si scule. Pe carligul pentru cablu poate fi agatat cablul in timpul transportului sau restul de cablu in timpul utilizarii. O curatare externa, manuala a filtrelor permite intervale lungi de lucru si garanteaza o durata lunga de viata a filtrului.Dotari si utilizari


Ac?ionare directa f?r? între?inere
Ac?ionarea directa ofer? cea mai mare încredere ?i rentabilitate. Datorita duratei lungi de via?? este potrivit ?i pentru utilizarea în schimburi.

Dotare

  • Material recipient, Kov
  • Fileu, filtru buzunar
  • Accesorii în volumul de livrare, No
  • Recipient cuprins în volumul de livrare, No
  • Recipient potrivit (uscat), 6.394-823.0
  • Curatare filtru, manual
Detalii tehnice
Tip Produs Uz Profesional
Numarul fazelor de curent (Ph/V/Hz) 3/400/50
Debit aer (I/s/m³/h) 139/500
Vacuum (mbar/kPa) 180/18
Continut recipient(l) 100
Lungime cablu (m) 8
Putere de preluare in functionare(kW) 5
Suprafata filtrare(m²) 2,2
Nivel presiune acustica(dB(A)) 65
Greutate (kg) 141
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1220x670x1530
EAN 4039784731189
Scrieți propriul review
Review:Aspirator industrial IV 100/40
  • Produse reduse
  • Cele mai vandute