Distribuitor autorizat

072-KARCHER / 072-5272437

Cos

Aparat de curatare cu gheata carbonica IB 7/40 Advanced

Livrare 7-10 zile
115.339,50 RON
Cod comandă: 1.574-002.0

Sistem de suflare gheata presurizat

Cod comandă: 1.574-002.0

Masina de suflat gheata originala de la Kärcher, IB 15/80, este proiectata pentru o curatare performanta si restaurare a unei game vaste de obiecte si suprafete. Aparatul nou, mai usor si mai compact IB 7/40 ofera multe din beneficiile oferite de o masina mai mare, dar poate functiona folosind o sursa mult mai mica de alimentare cu aer comprimat, fiind astfel ideal pentru utilizare cu masinile cu aer comprimat de uz domestic. Tehnologia de suflare gheata de la Kärcher este o metoda non-agresiva, dar riguroasa de curatare a uneltelor, mulajelor, suprafetelor si masinilor cu un timp minim de inactivitate. Aschiile de gheata sunt injectate intr-un jet de aer comprimat, sunt accelerate la viteze mai mari de 150 m/s si suflate pe suprafata ce urmeaza sa fie curatata. Racirea brusca a suprafetei cauzeaza un soc termic si produce fisuri fine in stratul de suprafata. Gheata patrunde in aceste fisuri, ridica agentul contaminant de pe suprafata si revine in atmosfera ca CO lasand in urma numai agentul contaminant. Suflarea de gheata nu foloseste chimicale, nu genereaza apa reziduala, este ecologica si poate fi folosita in zone unde curatarea cu apa este interzisa sau neconfortabila. Tehnologia de suflare cu gheata de la Kärcher este o metoda non-agresiva dar riguroasa pentru curatarea uneltelor, mulajelor, suprafetelor si masinilor cun un timp de inactivitate minim. Aschiile de gheata sunt injectate intr-un jet de aer comprimat, sunt accelerate la viteze mai mari de 150 m/s si suflatep
e suprafata ce urmeaza sa fie curatata. Racirea brusca a suprafetei cauzeaza un soc termic si produce fisuri fine in stratul de suprafata. Gheata patrunde in aceste fisuri, ridica agentul contaminant de pe suprafata si revine in atmosfera ca CO lasand in urma numai agentul contaminant. Suflarea cu gheata nu foloseste chimicale, nu genereaza apa reziduala, este ecologica si poate fi folosita in zone unde curatarea cu apa este interzisa sau neconfortabila.
Altfel decat la curatarea cu nisip, apa sau aburi nu raman nici apa si nici solutii de spalat pe obictul curatat, mediul de curatare se evapora literalmente in aer. Doar mizeria curatata trebuie evacuate sau – de exemplu cu un aspirator – admisa. Timpi de uscare nu mai exista astfel incat aparatul curatat sa poata fi utilizat imediat. Deoarece dioxidul de carbon – in forma lichida sau inghetata – este un foarte prost conductor, pot fi curatate fara probleme si instalatii electrice.
Deoarece la curatarea cu gheata carbonica nu sunt utilizate nici apa nici alte substante straine, nu apar probleme de coroziune, curatarea ulterioara costisitoare a obiectului curatat nu mai este necesara precum si decontaminarea scumpa a apei reziduale contaminate cu solutii de curatat si mizerie dezprinsa.
Deoarece nu sunt aplicate substante straine pe obiectele de curatat, in multe dintre cazuri se poate renunta la o demontare a masinilor de productie de exemplu, ceea ce economiseste timp si evita stricaciuni rezultate din manuirea demontarii si a montarii a utilajelor sau a componentelor sensibile. Echipamente fierbinti pot fi spalate fara a fi racite in prealabil, care in multe cazuri, pe baza aderentei scazute a mizeriei, duce la un rezultat de curatare si mai bun. O racire de scurta durata a suprafetelor curatare nu este, conform experientelor anterioare, daunatoare.

Dotare

 • Grasime pentru filetul duzelor
 • Duza cu jet plat
 • Cheie fixa pentru schimbarea duzelor, 2 Pieces
 • Furtun jet cu conducta de comanda electrica si cuplaj rapid
 • Pistol jet (ergonomic si sigur)
 • Reglarea cantitatii de gheata direct pe pistolul de sablare
 • Reglare presiunii de aer direct pe pistolul de sablare
 • Comutator "doar aer" sau "gheata si aer" pe pistol
 • Comanda electronica
 • Incl. rola cablu impamantare
 • Separator de ulei si apa
 • Geanta scule
Detalii tehnice
Tip Produs Uz Profesional
Racord iesire (kW) 0,6
Lungime cablu (m) 7
Presiunea aerului(bar/MPa) 2-10/ 0,2-1
Calitatea aerului dry & oil free
Debitul aerului((m³/min) 0,5-3,5
Nivel presiune acustica(dB(A)) 99
Capacitate gheata uscata(kg) 15
Granule zapada carbonica(diametru)(mm) 3
Consum gheata uscata(kg/h) 15-50
Greutate fara accesorii(kg) 70
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 768x510x1100
EAN 4039784294035
Scrieți propriul review
Review:Aparat de curatare cu gheata carbonica IB 7/40 Advanced
 • Produse reduse